Wordt Den Haag Fietsstad van 2022? Laat het weten aan De Fietsersbond!

De Fietsersbond is weer begonnen met de tweejaarlijkse Fietsstadverkiezing. De gemeente nodigt fietsers uit om de enquête in te vullen. Zo maakt de stad kans op de titel van Fietsstad 2022. Via de enquête kunt u de gemeente laten weten wat u van Den Haag als fietsstad vindt. Wie de enquête invult maakt bovendien kans op een elektrische fiets.

De gemeente maakt zich sterk voor een veilig, comfortabel en prettig fietsklimaat. De afgelopen jaren is er bijvoorbeeld gewerkt aan het verbeteren van de fietsveiligheid door fietsonvriendelijke situaties aan te pakken, snelle en comfortabele fietsroutes te maken, fietspaden te asfalteren en buurtstallingen te stimuleren. De gemeente hoopt dit terug te zien in de beoordelingen van de Fietsstadverkiezing. Elke fietser mag zich vanaf nu uitspreken in een nieuwe editie van het grootste fietsonderzoek van Nederland.

Geef uw mening

Fietsers kunnen in de enquête hun mening geven over ruimte op fietspaden, afstelling van verkeerslichten en kwaliteit van asfalt. Ook onderwerpen als ‘fietsplezier’ en ‘fietsbeleving’ komen aan bod. Door de enquête in te vullen via fietsstad.nl maken alle deelnemers kans op mooie prijzen, waaronder de Gazelle Bloom C7 HMS ter waarde van € 2.499,-!

 

fietsstad 2022