Probeer eens een deelfiets!

Vanaf nu kun je 45 minuten gratis een deelfiets proberen voor een stukje van jouw reis door Den Haag. Een deelfiets is een goed en duurzaam alternatief voor de auto bij korte ritjes dor de stad en een makkelijke en sportieve manier om vanaf het station naar je bestemming te komen.

Met de campagne probeert initiatiefnemer Bereikbaar Haaglanden het gebruik van deelfietsen voor korte afstanden te stimuleren. Juist als je ook een eigen fiets hebt, is het soms handig om voor een klein stukje een deelfiets te pakken, bijvoorbeeld als je heen met iemand meegereden bent, of als je het stukje vanaf de OV-halte of het station wilt fietsen.

Meld je aan

Wil je het proberen? Meld je dan nu aan bij Ways To Go en pak jouw fiets. Je vindt de fietsen van HTM en Donkey Republic via de app van Ways To Go. Ze staan op veel plaatsen in Den Haag. De fietsen van de HTM staan ook in Zoetermeer en Leidschendam-Voorburg.

Voordelen

Ways2go is de campagne van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming en heeft als doel (logistieke) werkgevers, werknemers en bewoners te verleiden tot het gebruik van duurzame vervoermiddelen. Daaraan zijn vele voordelen verbonden: een betere, schonere leefomgeving, minder files en vertragingen, minder stress en een betere vitaliteit.

De actie loopt tot medio december 2021 en is een initiatief van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland, een van de partijen achter de campagne Ways2go.